Newzbin Community

Volledige versie: NZB checker
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Pagina's: 1 2
Naar aanleiding van een discussiepunt over de N&T bij diverse spots en of de spot dan ook daadwerkelijk niet meer beschikbaar is, hebben we in de Web-versie als test een NZB checker script toegepast. Zo hoeven moderators bij meldingen niet handmatig de spot te downloaden om te controleren of de melding terecht is en de spot daadwerkelijk niet meer beschikbaar is.

Door middel van deze extra functie kun je zelf door op de 'beschikbaarheid' knop te klikken controleren of de spot nog goed te downloaden is.
Wanneer je op deze knop klikt komt er een nieuwe tab tevoorschijn waarin wordt weergegeven hoe vaak en wanneer er gecontroleerd is.
Zodra je op de 'NZB controleren' knop klikt wordt de spot in de "check que" gezet en afhankelijk van de drukte gecontroleerd.

(Momenteel wordt er alleen bij usenet.farm een check gedaan, dit willen we later uitbreiden naar minimaal 3 veel gebruikte usenet providers om zo een nauwkeurigere NZB check uit te kunnen voeren. Maar dan zullen er eerst wat meer donaties binnen moeten komen zodat wij dit beter uit kunnen werken.)

Als iemand een NZB check heeft gedaan, wordt de meest recente check weergegeven rechts van de
'beschikbaarheid' knop zoals dit: (15-02-2018 18:20 news.usenet.farm 100%)

Zo kan iedereen zien wanneer er voor het laatst een NZB check is uitgevoerd. In percentage wordt de compleetheid aangegeven op een schaal van 0 - 100%

Let op, deze functie is momenteel nog in een testfase!
Wij hopen dat dit een nuttige toevoeging is op Newzbin en bij tegenkomen van bugs stellen we het zeer op prijs als dat hier gemeld wordt.
toppie!
Zag 'm zojuist en was aangenaam verrast.
Werkt prima! Mooi initiatief...
Hoe werkt die wachtrij precies?
Word heel newzbin in de wacht gezet over alle aangevraagde checks?
Om de server of aanvragen te ontlasten mensen beperken tot per x aantal minuten kunnen aanvragen van zo'n update? per 5 of 10 minuten ofzo?
Omdat er natuurlijk een beperkt aantal connecties zijn en wanneer er meerdere mensen tegelijk een check gaan uitvoeren wordt het in de wachtrij gezet. Zodra de checks vóór jou uitgevoerd zijn is de jouwe aan de beurt.
Wanneer wij meerdere usenet accounts toe kunnen voegen zal dit proces sneller gaan.
ahh dus je moet fysiek een account hebben om die controle te kunnen doen? kunnen aanbieders geen test accounts beschikbaar stellen o.i.d.?
Ik heb geen idee, dan zullen we er misschien wat moeten gaan benaderen Wink

Maar dit is inderdaad een eigen account van Newzbin.
vragen staat vrij idd. Wie weet hebben ze zo iets?
Misschien werkt het ook met aanbieders die gratis accounts aanbieden ook al is dat vaak tot een bepaald gb, maar lijkt me niet dat je hiermee gb verbruikt o.i.d.
is te proberen.
Ik zeg...Goed bezig ! Smile
Geweldig gedaan  Big Grin lekker handig
Pagina's: 1 2